Styrelse 2019

Ordförande
Lena Klasson
072-183 60 84
karlssoninfo@gmail.com


Började mitt hundliv som 10-åring med min första schäferhund. Efter det har flera schäfrar passerat mitt hjärta. Brukshundar har alltid legat mig varmt om hjärtat så den sista hunden som jag har haft var en rottistjej.
Jag är utbildad allmänlydnadsinstruktör och har kurser i allmänlydnad och valpkurser.

 

Sekreterare
Chris Wallstedt Nyberg

Fick min första hund, en mellanpudel, när jag var  13 år. Sen dess har har det alltid funnits minst en hund i huset. Mest storpudlar,men även en boxer. Nu är det ”Annie mellanpudel” som är min hundkompis. Hon är ung, så det är fortfarande mycket ”vett och etikett träning” som gäller. Vi har även börjat lite med nosework och agility.


 

Kassör
Suzann Ackesten

 

Ledamot
Camilla Nordvall
 

Ledamot

Christina Lundström

Min först kontakt med hundklubb var när jag och min pekingeser Pyret vann första pris i BK, som då låg i Fantetorp. Vi var dock bara fyra tävlande, men glad var jag. Nästa hund var en labrador Charlie och nu har jag Milou som är en black and tan-färgad mellanpudel.

Ledamot

Lise-Lotte Haglund

Suppleant
Lotta Beijer

 

Suppleant
Eija Blomander

Jag har varit hundägare och haft intresse för hundar sedan ungdomen. Idag har jag en pinscher och en dobermann som börjar komma lite till åren. Naturen och mina hundar är ett stort intresse.

 

Revisorer
Ginas bokföring
Johanna Forsman och Regina Sjödin